imkanlar
Tem 2017
7 TEMMUZ 2017 LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ

İstanbul Teknik Üniversitesi 2016 - 2017 Öğretim Yılı Lisans Mezuniyet Töreni  07 Temmuz 2017 Cuma Günü Saat 20.00'da İTÜ Stadyumu'nda Yapılacaktır.

Mezunlarımız saat 18.00 dan itibaren DOĞU yolunu kullanarak Stadyumun GÜNEY kapısından giriş yapacaklardır.

Konuklarımız (Mezun Aileleri) saat 17.00 dan itibaren davetiyelerine göre BATI ve DOĞU tribünleri tarafındaki yolları kullanarak Stadyuma giriş yapacaklardır.

Öğretim üyelerimiz Stadyuma BATI-1 kapısından giriş yapacaklardır.

İTÜ 2016 - 2017 Lisans Mezuniyet Töreni 'ne aşağıda belirlenmiş koşulları sağlayan öğrenciler katılabilir;

- 2016 - 2017 Güz dönemi mezunları,
- ​2016 - 2017 Bahar dönemi mezunları,
- Mezun olabilmek için en fazla 5 (bitirme projesi dahil) dersi kalmış öğrenciler (Bu öğrencilerimiz törene katılabilmek için fakültelerine yazılı başvuru yapmalıdırlar.)

Mezun Yakınları Hakkında

İTÜ Lisans Mezuniyet Töreni İTÜ Stadyumu'nda düzenlenecektir. Stadyumdaki sınırlı kapasite nedeni ile her öğrencimize aileleri için 4 kişilik yer ayrılabilmiştir. 9 yaşından büyükler için davetiye gereklidir.

Davetiye Temini

Mezuniyeti kesinleşen öğrencilerimiz davetiyelerini 30 Haziran - 5 Temmuz 2017 tarihleri arasında fakültelerinden teslim alabilirler.

Mezun olabilmek için 5 dersi kalmış olan öğrencilerimiz törene katılabilmek için fakültelerine yazılı başvuru yapmalıdırlar. Törene katılımı onaylanan bu öğrencilerimiz davetiyelerini 5 Temmuz 2017 tarihinde fakültelerinden temin edebileceklerdir.

detaylı bilgi için: http://www.mezuniyet.itu.edu.tr/