imkanlar
Haz 2020
STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU [e-posta güncellendi]

Sevgili öğrencilerimiz,

Bitirme çalışmasını başarmış veya 2019-2020 bahar yarıyılında bu derse kayıtlı mezuniyet durumundaki öğrencilerimizin COVİD-19 salgını nedeniyle yarım kalan ve yapmaları gereken stajların yürütülmesine ilişkin Üniversite ve Bölüm esaslarımız yayınlanmıştır. Merkezi Staj Birimi tarafından ilgili esaslara tabii öğrencilerimiz için "Portal"üzerindeki Staj sekmesi bugün itibariyle açılmıştır.

Muafiyet talep edecek öğrencilerimizin Kimya Metalurji Fakültesi Dekanlığına hitaben yazdıkları dilekçelerini "kmg-ogrenciis@itu.edu.tr" (Nur Karabağ- Öğrenci İşleri) adresine iletmeleri gerekmektedir. Stajların uygulanması hakkındaki sorularınız için Bölüm Staj Komisyonu üyeleriyle ve sigorta işlemleri için Merkezi Staj Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Staj Komisyonu

COVID-19 Salgını Nedeniyle Yarım Kalan ve Yapılması Gereken Stajlarla İlgili Esaslar

İTÜ MME Bölüm Staj Esasları
Covid-19 Üniversite Staj Usul ve Esaslar